Visita a la pedrera d'Ulldecona

El passat 7 de novembre vam viure la presentació del projecte L’arquitectura tradicional com actiu turístic, rehabilitació del Mas de Burot.
12 febr. 2018

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de les Terres de l’Ebre i Càritas Diocesana signen un conveni de col·laboració

/
Comentaris0

 El passat 6 de desembre Càritas Diocesana de Tortosa i el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de les Terres de l’Ebre van signar un conveni de Col·laboració a través del qual el Col·legi, a més de realitzar una tasca de sensibilització entre els seus col·legiats sobre la difícil situació que estan vivint moltes persones, promourà el voluntariat entre el seu col·lectiu. D’aquesta manera els professionals col·legiats que així ho desitgin, podran prestar els seus serveis professionals a Càritas per tal d’assessorar-los en relació a treballs de manteniment i rehabilitació d’immobles destinats a funcions socials dels que disposa Càritas, com també d’habitatges particulars de persones que són ateses per Càritas i que es trobin en situació o risc d’exclusió social.

A través d’aquesta col·laboració els professionals arquitectes tècnics podran oferir unes hores del seu treball professional en favor dels més necessitats. El col·legi per la seva banda alliberarà de taxes aquests treballs solidaris.

Amb aquest conveni, Càritas i el Col·legi d’Aparelladors contribueixen a posar menys barreres a aquelles persones que lluiten amb totes les seves forces per tirar endavant amb la seva vida, malgrat els difícils moments pels quals estan passant.

Deixa una Resposta