seguretat aparelladors

Informació

Objectius

Programa

Títol de la ponencia: Criterios de supervisión en la ejecución de cubiertas y fachadas para la reducción de patologías. Aplicaciones para dispositivos móviles para gestión de coordinación y dirección de ejecución.

Aquesta jornada de la Fundació MUSAAT tindrà lloc el dimecres 20 de febrer de 2019, de 17 h a 18.45 h, a la seu del CAATEETE (carrer Ronda dels Docs, n. 6 de Tortosa)

Inscripcions: formacio@catebre.cat

Aquesta ponència, que s’il·lustrarà amb alguns casos pràctics, es basa en les conclusions de l’estudi estadístic nacional sobre patologies en l’edificació que porta a terme la Fundació MUSAAT, que permet determinar les patologies de major incidència en les demandes per vicis en l’edificació.

Durant aquesta jornada es presentaran les aplicacions per a dispositius mòbils de control d’edificacions i CoorGes. Aprofitant les noves possibilitats que la tecnologia ha posat a la nostra disposició, la Fundació MUSAAT ha creat unes aplicacions per a dispositius mòbils que permeten documentar el control d’execució en les obres d’edificació i la gestió del coordinador en matèria de seguretat i salut. Totes dues aplicacions permeten gestionar múltiples treballs simultàniament.

 

Dimecres 20 de febrer de 2019

17:00 h Benvinguda i obertura de la jornada a càrrec de Teresa Arnal, presidenta del CAATE de les Terres de l’Ebre.

17:15 h Criterios de supervisión en la ejecución de cubiertas y fachadas para la reducción de patologías. Presentació de la ponencia: Concepción Aguiló, gerent de la Fundació MUSAAT, i Manuel Jesús Carretero Ayuso, arquitecte tècnic i enginyer d’edificació, investigador assessor de la Fundació MUSAAT.

18:45 h Presentació de les aplicacions de la Fundació MUSAAT: APP per a direcció d’execució d’obra CONTROL DE EDIFICACIONES i APP per a coordinació de seguretat COORGES. A càrrec de Mateo Moyá Borras, arquitecte tècnic i secretari tècnic COAATMCA.

19.45 h Fi de la jornada.