Cursos no presencials CAATEETE

Objectius

El desenvolupament de la construcció ha estat sempre lligat a la              disponibilitat dels materials i de les tècniques que han determinat les seves característiques.

El treball de la construcció es va realitzar durant milers d’anys amb dos materials: la pedra i els maons cuits, amb el pas del temps van sorgir nous mètodes de construcció i nous materials, fins donar pas a l’actualitat amb els diferents tipus de materials.

En aquestes jornades el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de les Terres de l’Ebre, hem escollit el tema “construir amb garantia” la qualitat i el seu control com un dels pilars bàsics i com influeix el cost del manteniment durant la vida útil de l’edifici.

Les XIX Jornades Tècniques de la Construcció es celebraran el divendres 26 d’octubre de 2018 a la seu del CAATEETE, al carrer Ronda dels Docs 6 de Tortosa.

També us anunciem que el dissabte dia 27 d’octubre al matí hem organitzat una visita guiada al casc antic de la ciutat de Tortosa, on podrem visitar diferents llocs emblemàtics de la ciutat i poder veure els materials que s’utilitzaven envers la seva disponibilitat.