Concurs de vídeos

Concurs de vídeos sobre l'Arquitectura Tècnica VIDArqT
20 febr. 2020

II Concurs de vídeos sobre arquitectura tècnica VIDArqT

II concurs de vídeos sobre arquitectura tècnica VIDArqT convocat pel Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Cadis (COAATC).

La segona edició del VIDArqT té com a objectiu fomentar la tasca dels professionals a través de vídeos divulgatius produïts per col·legiats i estudiants d’arquitectura tècnica.

Fins al 30 d’abril de 2020 hi poden participar els col·legiats donats d’alta en qualsevol Col·legi Oficial d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació d’Espanya i els estudiants de títols universitaris oficials de grau d’arquitecte tècnic.

Premis
El primer premi està dotat amb 2.000 €, i el segon premi, amb 1.000 €.

Requisits

  • El treball consistirà en un vídeo original amb una durada màxima de cinc minuts.
  • Els vídeos poden versar sobre procediments constructius, eines i equips de treball, aplicacions Informàtiques o tecnologia afí a l’arquitectura tècnica, seguretat i salut, foment de la professió, eficiència energètica, medi ambient o marca arquitectura tècnica.
  • Els vídeos es lliuraran a la seu del COAATC en format MP4, amb relació d’aspecte 16:9 i resolució de 1920 x 1080.
  • La realització del vídeo pot ser en obra o en estudi, segons el tema.
  • Els vídeos poden contenir imatges en moviment, fixes, música, veu en off i qualsevol altre recurs com ara taules, cites o normes.

Si hi voleu participar, heu de remetre sol·licitud a l’adreça electrònica concursovidarqt@coaatc.es indicant a l’assumpte el títol del vídeo i adjuntant formulari d’inscripció emplenat que us podeu descarregar a l’apartat notícies de la pàgina web del COAATC: www.coaatc.es

Us adjuntem les bases del concurs en PDF i us animem a participar-hi.

 

Bases II Concurs de vídeos sobre l'Arquitectura Tècnica VIDArqT

 

 

Leave a Reply